2013. február 13.

28 csodás nap! #13



Február 13. - Ella, Linda
  • Reggel tölts meg egy bögrét forró teával és lógass lábat - mintha hétvége lenne :)
  • Ma ne a megszokott helyeden ebédelj, monitor elől állj fel!
  • Egy kis vidítógombóc: vegyél gyümölcsöket (almát, narancsot, kivit, banánt) és mikor hazaértél, készíts belőle gyümölcssalátát. Nézz meg egy részt a kedvenc sorozatodból, miközben elmajszolod. Arra a fél órára igazán megállhat a világ is. (Kalóriahuszároknak nem ajánlott, de rakhatsz rá akár tejszínhabot is :) )
  • Tervezd meg a hétvégédet, hogy mit fogsz csinálni. Hagyd ki most a tervből a takarítást és az ehhez hasonló 'kényszer-dolgokat', koncentrálj csakis a jóra. A hét további részében már azzal a gondolattal ébredhetsz, hogy minden reggellel közelebb vagy ahhoz, hogy végre azt csinálhasd, amihez kedved van.
Még egy vidító gondolat: a holnapi nappal visszavonul a szőrös plüss-szív áradat, így már az émelyítő rózsaszínséggel se kell sokáig számolni. :) (nem, nincs baj a Valentin-nappal, de én - vagy mi? - jobban szeretem/szeretjük a kézzel készített ajándékot)

A nap inspiráló képe: Lány a vörös fátyollal ; Michael Magin
A nap motiválója:
A mai nap tökéletes arra, hogy elkezdd élni az álmaidat ; minna may
A nap ötlete alkotóknak:
Gyorsan, ha még mindig szeretnél Valentin-napon adni valamit, akkor ajánlom neked ezt az apró csináld magad ötletet: csokiszív nyilak Lisa Storms-tól. :)

Gyönyörű napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése