2013. február 11.

28 csodás nap! #11


február 11. - Bertold, Marietta
  • Mutasd ki a szeretetedet azok számára, akik fontosak az életedben! Vegyél csokit, apróságot azoknak, akik szerinted megérdemlik, vagy csak írj egy üdvözlőkártyát, amiben megköszönöd, hogy az életed részét képezik. az élet túl rövid ahhoz, hogy ne mutassuk ki a szeretetünket. :)
  • Apropó, az élet rövid: ahhoz is, hogy foglalkozz mások véleményével. Vedd fel azt, amit szeretnél, ne törődj vele, ki mit mond, legyen az a ruhadarab akármilyen meghökkentő, vagy bolondos.
  • Ez egy nehéz dolog lesz: ajándékozz el egy könyvet egy idegennek. 'Hagyd el' az utcán benne egy üzenettel.
  • Még egy dolog a másoknak való ajándékozásról: küldj egy csomagot postán valakinek, akit ritkán látsz, de ne áruld el, hogy csomagja érkezik. Amikor megkapja, biztos, hogy nagyon boldog lesz!
  • A buszon, vagy vonaton ülve írj kedvességeket a kihelyezett újságokba, vagy vegyél egyet, írd tele, majd hagyd ott.
A nap inspiráló képe: A madáretető ember ; Marcin Ryczek
A nap motiválója:
Legyünk hálásak azokért az emberekért, akik boldoggá tesznek. Ők azok a kertészek, akik lelkünket virágzásra bírják ; ismeretlen forrás
A nap ötlete alkotóknak:
Nyomtatható Valentin napi üdvözlőkártya, amelynek ötletét a little monster adta. Nyomtasd ki szép papírra és fess rá vízfestékkel egy szívet. :) Íme a from panka with love verzió (kattints, és óriási lesz)

Legyen szép napod!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése