2012. augusztus 18.

Sweetness: Bea levendula-tündérországa

 

Már elmúlt két-három hét a bokodi falunap óta, azóta is arra készülök, hogy az akkor nagy izgalomban megismert alkotónőt és egyben anyukát bemutathassam nektek. :) Minden alkalommal hangsúlyozom, hogy a Sweetness-sorozat arról szól, hogy olyan embereket ismerhessetek meg, akik bár nagyon tehetségesek abban amit csinálnak, valamiért mégse olyan elterjedt körben elismertek, mint megérdemelnék. A Bebibolt Beája pontosan ilyen.
Régóta követem a blogját és a facebook-oldalát is, egy faluból származunk mind a ketten, sőt, némi majdnem-személyes kötődés is volt köztünk azelőtt is, mielőtt találkoztunk: mint kiderült nálunk a családban mindenki ismeri őt, ő és a családja is ismer nálunk mindenkit.
A vásári forgatagban láttam meg a standját és amint körbenéztem, rögtön tudtam: ő a blogba való!
Bea szakmáját tekintve egyébként régésztechnikus és kétgyermekes anyuka. Imádja a levendulát, és saját elmondása szerint igen szerencsés, mert bár a kertjében csak pár tő kapott helyet, a család és barátok tetemes mennyiségű levendulával tudják ellátni, amit nem is hagy felhasználatlanul...
Hogy miket készít a jó illatú növényből? A masszázsolajtól kezdve az illatpátnákon keresztül a levendulaangyalokig.
Portékái színesek, egyediek, kedves, otthoni érzést keltenek bennem, így meleg szívvel ajánlom nektek is!
Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is!



1 megjegyzés:

  1. ittenem, itt tényleg minden annyira tündérei... nem is tudom eldönteni mi tetszik a legjobban, annyi szépséget mutattál most így hirtelen :)

    VálaszTörlés